Такмичења

Ево збирни резултати за школску годину 2016/2017, Јужнобачки округ
Списак најуспешнијих такмичара  у Јужнобачком округу у школској 2016/2017 години
Списак ментора најуспешнијих такмичара у школској 2016/2017 години


Veliki uspeh novosadskih srednjoškolaca!

Na Srpskoj Matematičkoj Olimpijadi koja je održana u Beogradu 1-2. aprila 2017, 
Nikola Pavlović, učenik trećeg razreda Jovine gimnazije iz Novog Sada dobio je prvu nagradu (i prvo mesto) i biće deo ekipe Srbije koja će nas predstavljati na Balkanskoj Matematičkoj Olimpijadi u maju ove godine. 

Branislav Šobot, učenik četvrtog razreda Jovine gimnazije osvojio je treću nagradu i pravo da se u maju takmiči na kvalifikacijama za učešće na Međunarodnoj Matematičkoj Olimpijadi. Članovi novosadske ekipe na Srpskoj Matematičkoj Olimpijadi, učenici Jovine gimnazije Srđan Kuzmanović, Igor Pijevac (II razred) , Veljo Radić (8. razred) i Dušan Petrović (IV razred) su osvojili pohvale. Detalje možete videti na http://srb.imomath.com/pcpdf/f1/f34.pdf
Uspeh novosadskih studenata matematike!

Novosadski studenti matematike na prestižnom takmičenju "Vojtěch Jarník International Mathematical Competition" u Ostravi, Češka, postigli su zapažen rezultat! Nikola Spasić, student prve godine matematike je završio na 8. mestu u konkurenciji od 69 takmičara. U ekipi su bili još Gavrilo Milićević, student prve godine i Nemanja Draganić, student treće godine matematike, a ekipu je vodio Samir Zahirović.Detalje možete videti na http://vjimc.osu.cz/"