Математички Подијум Младих

Конференција
"Математички Подијум Младих"
четвртак, 20. април 2017.

Позивамо све ученике средњих школа на територији Србије да пријаве саопштење на конференцији "Математички Подијум Младих" која ће се одржати у оквиру манифестације "Пролећни Фестивал Математике" у Новом Саду. 

НАПОМЕНА: Због техничких проблема, датум одржавања конференције смо померили за два дана - тако да ће се она одржати у четвртак, 20. априла 2017, у згради Ректората Универзитета у Новом Саду. 

Тема рада је слободна. Добродошла су излагања (будућих) матурских радова из математике, радови који показују корелацију математике са стручним предметима или другим наукама као и радови у чијој презентацији се користе  методе визуализације.  Трајање презентације на конференцији  је 15 минута.

            Аутор рада може бити један ученик или тим од два ученика, са обавезним навођењем ментора рада.  Један рад може имати највише два ментора.  Један ученик може имати само једну презентацију на конференцији. 

              ·         Рок за пријаву учешћа на конференцији (име, презиме, наслов рада и апстракт) је 2. април 2017.

       ·         Рад у pdf формату се шаље до 10.  априла 2017. 

       ·       Пријављени кандидати ће бити информисани најкасније до 13.  априла  2017. да ли је рад прихваћен за излагање на конференцији.

Сви учесници који имају излагање на конференцији као и њихови ментори добијају одговарајући Сертификат / Захвалницу које издају организатори конференције: Друштво математичара Новог Сада и Природно-математички факултет Универзитета у Новом Саду.

Пропозиције и узорак (шаблон) рада можете преузети са ове странице.

Google Spreadsheet Form


ĉ
Rozalija Madaras Siladji,
Mar 20, 2017, 1:05 PM
ĉ
Rozalija Madaras Siladji,
Mar 5, 2017, 12:44 AM
Comments